75ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματιολογίας

Σε ένα από τα πιο σπουδαία συνέδρια που πραγματοποιήθηκε 2-5 Οκτωβρίου 2019 στο Μέγαρο Διεθνές συνεδριακό Κέντρο Αθηνών κλητεύθηκε να προεδρεύσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΚΑΑ “Διάπλαση”, χειρουργός ορθοπαιδικός κος Βασίλειος Τζωρτζάκης.

Συγκεκριμένα προέδρευσε σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα “Χόνδρινες Βλάβες” που περιελάμβανε εξαιρετικές εργασίες Ελλήνων επιστημόνων.

Το 75ο συνέδριο ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων με διακεκριμένους Έλληνες αλλά και ξένους επιστήμονες.

Σημαντική συμμετοχή στο συνέδριο είχε το Κολέγιο Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (Κ.Ε.Ο.Χ), καθώς και διεθνούς επιπέδου επιστημονικές εταιρείες, όπως οι SICOT, EFORT, ISOLS, EMSOS, EUROPEAN HIP SOCIETY, EUROPEAN KNEE SOCIETY και ελληνικών εταιρειών όπως η Ορθοπαιδική και Τραυματολογική Εταιρεία Μακεδονίας – Θράκης (Ο.ΤΕ.ΜΑ.Θ.), η Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΥΛΗΣ», η Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (Ε.Ε.Ε.Μ), η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου (Ε.Ε.Χ.Χ.A.A.) και ο Σύλλογος Ελλήνων και Κυπρίων Ιατρών της Γερμανίας.

Επίσης συμμετείχαν εκπρόσωποι διεθνών επιστημονικών περιοδικών όπως το Journal of Bone & Joint Surgery (JBJS), το European Journal of Orthopaedic Surgery & Traumatology (EJOST), το Orthopedics και το International Orthopaedics.