Ισοκινητική δυναμομετρία

Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με ένα τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικό μηχάνημα (Biodex system pro4) ισοκινητικής δυναμομετρία.

Χρησιμοποιείται στην αξιολόγηση του μυοσκελετικού συστήματος αλλά και την τέλεια αποκατάσταση μετά από ορθοπαιδικές επεμβάσεις, αθλητικές κακώσεις, νευρομυικές διαταραχές. Επίσης χρησιμοποιείται από τα αθλητικά σωματεία για την αξιολόγηση της κατάστασης του μυοσκελετικού των αθλητών τους. Είναι το πρώτο στην Πελοπόννησο.

Το Biodex system pro 4 είναι το πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο πολυ-τροπικό (πολλαπλών αρθρώσεων) , αυτοματοποιημένο ρομποτικό δυναμόμετρο που έχει ποτέ κατασκευαστεί.
-Αξιολογεί , γυμνάζει και αποκαθιστά το ανθρώπινο μυοσκελετικό σύστημα.
-Αξιολογεί και καταγράφει τη δύναμη , την αντοχή και την ταχύτητα μυών (τετρακέφαλου , δικέφαλου κλπ) , με αποτέλεσμα την σωστή και ακριβή νευρομυϊκή αξιολόγηση των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη θεραπεία και πρόληψη τραυματισμών.
-Εκγυμνάζει μυικά συστήματα που προέρχονται από τραυματισμό ή χρειάζονται περαιτέρω ενδυνάμωση προκειμένου να αποδίδουν στο 100% των δυνατοτήτων που έχουν γίνει γνωστές από την παραπάνω αξιολόγηση.
-Αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων που έχει διαταραχθεί εξαιτίας τραυματισμού ή χειρουργικής επέμβασης , παρέχοντας την δυνατότητα της πιο ασφαλούς , ελεγχόμενης και ανώδυνης παθητικής κινητοποίησης(CPM).
-Ο αθλητισμός , η αθλητιατρική και η ορθοπεδική ιατρική , η παιδιατρική , η νευρο-αποκατάσταση , η βιομηχανική ιατρική και οι ερευνητές εξαρτώνται από το σύστημα ισοκίνησης Biodex προκειμένου να παρέχουν ακριβή αντικειμενικά στοιχεία, για την επίτευξη εξειδικευμένης , γρήγορης και ασφαλούς αποκατάστασης.

Γιατί η Διάπλαση διαφέρει

 • Αξίες Διάπλασης

  Ποιότητα:

  Στη Διάπλαση πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν το μέγιστο της ανεξαρτησίας τους και να απολαμβάνουν την υψηλότερα δυνατή ποιότητα ζωής. Στη Διάπλαση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Αποκατάστασης παραμένει ως πρώτος μας στόχος!

  Δέσμευση:

  Στη Διάπλαση όλοι μας έχουμε δεσμευτεί προς τους ασθενείς για συνεχή υψηλή παροχή υπηρεσιών πάντα με στοργή και αγάπη.

  Αφοσίωση:

  Όλοι μας στην Διάπλαση έχουμε αφοσιωθεί σε ένα κοινό στόχο, να προσφέρουμε την καλύτερη αποκατάσταση σε κάθε ένα από τους ασθενείς μας.

  Οικογένεια:

  Στη Διάπλαση όλοι μας είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Όταν ένα καινούργιο μέλος (ασθενής) έρχεται να προστεθεί, αμέσως θα νοιώσει τη ζεστασιά, το χαμόγελο, το ενδιαφέρον και την αγάπη να τον περιβάλλουν. Όχι μόνο όσο είναι μαζί μας αλλά για πάντα.

 • Εμπειρίες ασθενών

  Οι ασθενείς της Διάπλασης μέσα από την προσπάθεια τους και τα ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών αποκατάστασης έχουν καταφέρει να φτάσουν το στόχο τους και πλέον θέτουν τον πήχη της ανεξαρτησίας ακόμα πιο ψηλά.

  Η ψυχική δύναμη τους μας δίνει και εμάς το κουράγιο να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, Έργο ζωής.

 • Σημεία που διαφοροποιούν την Διάπλαση

  Διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα αποκατάστασης

  Όλες οι θεραπευτικές μας υπηρεσίες είναι απόλυτα ανθρωποκεντρικές

  Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Αποκατάστασης

  Στεγαζόμαστε στις πιο σύγχρονες και λειτουργικά σχεδιασμένες υποδομές

  Ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και διεθνή πρωτόκολλα

  Γιατί βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αλλά για πάντα

  H λειτουργία μας είναι πιστοποιημένη με βάση το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Οφέλη, επιλέγοντας τη Διάπλαση

 • Βασικό Όφελος

  Ανάρρωση από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνοντας θεραπεία για την ανάκτηση σωστής λειτουργίας και κινητικότητας των μελών του σώματος.

 • Άριστη φροντίδα & υποστήριξη

  Άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους Ιατρούς και το Προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται

 • Εξατομικευμένα προγράμματα

  Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.