Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ έρχεται να δημιουργήσει και να καθιερώσει νέα δεδομένα στον τομέα “διακοπές και αποκατάσταση” (τουρισμός υγείας). Μέχρι σήμερα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν οικογενειακές διακοπές στην περίπτωση που υπήρχε ένα άτομο στην οικογένεια το οποίο έχρηζε είτε εσωτερικής είτε εξωτερικής νοσηλείας για αποκατάσταση και αποθεραπεία.

Στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ προσφέρουμε στα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους πακέτα οικογενειακών διακοπών σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με προσβάσιμους χώρους και προσέλευση στο κέντρο ως εξωτερικοί ασθενείς. Με τα ειδικά εξοπλισμένα πουλμανάκια του κέντρου μας γίνεται η καθημερινή μεταφορά του ασθενή στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ για τις θεραπείες του.

Για ασθενείς που χρήζουν εσωτερικής νοσηλείας, διευκολύνουμε τις διακοπές των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, έχοντας αναλάβει πλήρως την αποθεραπεία τους στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ. Έτσι ο ασθενής μπορεί να απολαύσει τη συντροφιά των αγαπημένων του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η μεταφορά του στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ γίνεται με δικά μας πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα οχήματα.Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ μπορεί να μετατρέψει την θεραπεία σε μία πολύ ευχάριστη εμπειρία συνδυάζοντας την με διακοπές. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η πόλη της Καλαμάτας βρίσκεται στα παράλια του Μεσσηνιακού κόλπου και στους πρόποδες του Ταΰγετου. Είναι από τις λίγες παραλιακές πόλεις της Ελλάδος που διαθέτει πεντακάθαρα νερά και ακτές, οι οποίες έχουν βραβευτεί με «Γαλάζια Σημαία». Παράλληλα, σε απόσταση μισής ώρας ο επισκέπτης μπορεί να βρεθεί στην κορυφή του Ταΰγετου με την πυκνή πανέμορφη βλάστηση και την υπέροχη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και την πόλη της Καλαμάτας.

Υπάρχουν πολλά ακόμα αξιοθέατα και μέρη, τα οποία μπορεί να γνωρίσει ο επισκέπτης, όπως η αρχαία Μεσσήνη, η Πύλος, τα παλαιά μοναστήρια και κάστρα, οι εκκλησίες και τα μουσεία της περιοχής. Επίσης η Καλαμάτα φημίζεται για το εύρος των δραστηριοτήτων που προσφέρει, για τα υπέροχα φαγητά της και για το λάδι της.Με την καινούργια εθνική οδό η Καλαμάτα απέχει από την Αθήνα μόνο 2 ώρες και 15 λεπτά. Επίσης, διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο στο οποίο πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Αθήνα, αλλά και χώρες της Ευρώπης. Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην πόλη με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ από και προς Αθήνα , Ιωάννινα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Πληθώρα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών για όλες τις προτιμήσεις προσφέρεται είτε στο κέντρο της πόλης είτε παραθαλάσσια.

Γιατί η Διάπλαση διαφέρει

 • Αξίες Διάπλασης

  Ποιότητα:

  Στη Διάπλαση πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν το μέγιστο της ανεξαρτησίας τους και να απολαμβάνουν την υψηλότερα δυνατή ποιότητα ζωής. Στη Διάπλαση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Αποκατάστασης παραμένει ως πρώτος μας στόχος!

  Δέσμευση:

  Στη Διάπλαση όλοι μας έχουμε δεσμευτεί προς τους ασθενείς για συνεχή υψηλή παροχή υπηρεσιών πάντα με στοργή και αγάπη.

  Αφοσίωση:

  Όλοι μας στην Διάπλαση έχουμε αφοσιωθεί σε ένα κοινό στόχο, να προσφέρουμε την καλύτερη αποκατάσταση σε κάθε ένα από τους ασθενείς μας.

  Οικογένεια:

  Στη Διάπλαση όλοι μας είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Όταν ένα καινούργιο μέλος (ασθενής) έρχεται να προστεθεί, αμέσως θα νοιώσει τη ζεστασιά, το χαμόγελο, το ενδιαφέρον και την αγάπη να τον περιβάλλουν. Όχι μόνο όσο είναι μαζί μας αλλά για πάντα.

 • Εμπειρίες ασθενών

  Οι ασθενείς της Διάπλασης μέσα από την προσπάθεια τους και τα ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών αποκατάστασης έχουν καταφέρει να φτάσουν το στόχο τους και πλέον θέτουν τον πήχη της ανεξαρτησίας ακόμα πιο ψηλά.

  Η ψυχική δύναμη τους μας δίνει και εμάς το κουράγιο να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, Έργο ζωής.

 • Σημεία που διαφοροποιούν την Διάπλαση

  Διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα αποκατάστασης

  Όλες οι θεραπευτικές μας υπηρεσίες είναι απόλυτα ανθρωποκεντρικές

  Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Αποκατάστασης

  Στεγαζόμαστε στις πιο σύγχρονες και λειτουργικά σχεδιασμένες υποδομές

  Ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και διεθνή πρωτόκολλα

  Γιατί βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αλλά για πάντα

  H λειτουργία μας είναι πιστοποιημένη με βάση το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Οφέλη, επιλέγοντας τη Διάπλαση

 • Βασικό Όφελος

  Ανάρρωση από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνοντας θεραπεία για την ανάκτηση σωστής λειτουργίας και κινητικότητας των μελών του σώματος.

 • Άριστη φροντίδα & υποστήριξη

  Άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους Ιατρούς και το Προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται

 • Εξατομικευμένα προγράμματα

  Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.