Πρόσβαση στο κέντρο μας

Το κέντρο Αποκατάστασης Διάπλαση, βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας, 15 λεπτά από το αεροδρόμιο, και περίπου 250 μέτρα από την παραλία.

Από Αθήνα

Με Ι.Χ.:
Με με την καινούργια εθνική οδό σε απόσταση μόλις 2 ωρών από την Αθήνα μπορείτε να βρεθείτε στο Κέντρο Αποκατάστασης Διάπλαση στην πανέμορφη παραλία της Καλαμάτα.
Από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Οδηγείτε στην Αττική οδό με κατεύθυνση προς την Αθήνα (Α62), ακολουθείτε το δρόμο και κάνετε δεξιά στην πινακίδα Αθήνα/Ελευσίνα με διόδια (Α6/Ε94). Ακολουθείτε τις σημάνσεις Προς Ελευσίνα και συνεχίζετε με κατεύθυνση τον ισθμό της Κορίνθου μέσω της καινούργιας εθνικής οδού (Α8 Ολύμπια οδό). Στη συνέχεια κάνετε αριστερά προς Τρίπολη-Καλαμάτα (όπως δείχνουν και οι πινακίδες) και ακολουθούμε την Καινούργια εθνική οδό Τριπόλεως-Καλαμάτας (Α7) με κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Βγαίνετε στην έξοδο Καλαμάτας και κάνετε αριστερά και στα φανάρια που θα συναντήσετε κάνετε δεξιά προς κέντρο Καλαμάτας. Όταν φτάσετε στην πόλη και στην διασταύρωση με τα φανάρια πριν την γέφυρα που περνάει ο ποταμός Νέδοντας κάνετε δεξιά στην οδό Αρτέμιδος (χαρακτηριστικό είναι το κατάστημα “Σκλαβενίτης” που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά). Ο δρόμος πρόσβασης στο Κέντρο, βρίσκεται ακριβώς μετά το κατάστημα “Σκλαβενίτης”.

Με Αεροπλάνο:
Από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” υπάρχουν αεροπορικές εταιρίες που κάνουν την διαδρομή Αθήνα-Καλαμάτα. Η διάρκεια της πτήσεις είναι 30 λεπτά. Το αεροδρόμιο από το κέντρο αποκατάστασης είναι μόλις 15 λεπτά. Συμβουλευτείτε το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο για τα δρομολόγια και εισιτήρια.

Γιατί η Διάπλαση διαφέρει

 • Αξίες Διάπλασης

  Ποιότητα:

  Στη Διάπλαση πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν το μέγιστο της ανεξαρτησίας τους και να απολαμβάνουν την υψηλότερα δυνατή ποιότητα ζωής. Στη Διάπλαση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Αποκατάστασης παραμένει ως πρώτος μας στόχος!

  Δέσμευση:

  Στη Διάπλαση όλοι μας έχουμε δεσμευτεί προς τους ασθενείς για συνεχή υψηλή παροχή υπηρεσιών πάντα με στοργή και αγάπη.

  Αφοσίωση:

  Όλοι μας στην Διάπλαση έχουμε αφοσιωθεί σε ένα κοινό στόχο, να προσφέρουμε την καλύτερη αποκατάσταση σε κάθε ένα από τους ασθενείς μας.

  Οικογένεια:

  Στη Διάπλαση όλοι μας είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Όταν ένα καινούργιο μέλος (ασθενής) έρχεται να προστεθεί, αμέσως θα νοιώσει τη ζεστασιά, το χαμόγελο, το ενδιαφέρον και την αγάπη να τον περιβάλλουν. Όχι μόνο όσο είναι μαζί μας αλλά για πάντα.

 • Εμπειρίες ασθενών

  Οι ασθενείς της Διάπλασης μέσα από την προσπάθεια τους και τα ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών αποκατάστασης έχουν καταφέρει να φτάσουν το στόχο τους και πλέον θέτουν τον πήχη της ανεξαρτησίας ακόμα πιο ψηλά.

  Η ψυχική δύναμη τους μας δίνει και εμάς το κουράγιο να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, Έργο ζωής.

 • Σημεία που διαφοροποιούν την Διάπλαση

  Διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα αποκατάστασης

  Όλες οι θεραπευτικές μας υπηρεσίες είναι απόλυτα ανθρωποκεντρικές

  Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Αποκατάστασης

  Στεγαζόμαστε στις πιο σύγχρονες και λειτουργικά σχεδιασμένες υποδομές

  Ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και διεθνή πρωτόκολλα

  Γιατί βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αλλά για πάντα

  H λειτουργία μας είναι πιστοποιημένη με βάση το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Οφέλη, επιλέγοντας τη Διάπλαση

 • Βασικό Όφελος

  Ανάρρωση από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνοντας θεραπεία για την ανάκτηση σωστής λειτουργίας και κινητικότητας των μελών του σώματος.

 • Άριστη φροντίδα & υποστήριξη

  Άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους Ιατρούς και το Προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται

 • Εξατομικευμένα προγράμματα

  Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.