Οι ιατροί και οι νοσηλευτές είναι άρτια επιστημονικά καταρτισμένος με εμπειρία, γνώσεις, εξειδίκευση αλλά και ανθρώπινο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υγείας του ασθενή.

Η ιατρική ομάδα του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Διάπλαση περιλαμβάνει Φυσίατρο, διευθυντή και μόνιμους ιατρούς παθολόγους, καρδιολόγο, νευρολόγο και εφημερεύοντες ιατρούς σε 24ωρη βάση. Επίσης διαθέτει εξωτερικούς συνεργάτες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Την ιατρική ομάδα συμπληρώνουν φυσικοθεραπευτές, ύδροθεραπευτες γυμναστές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί.

Η νοσηλευτική υπηρεσία αποτελείται από τη Διευθύνουσα, τις προϊσταμένες τμημάτων, νοσηλεύτριες, τραυματιοφορείς, και εκπαιδευμένους οδηγούς ασθενοφόρων οι οποίοι παρέχουν τη σωστή φροντίδα και επανεκπαίδευση του ασθενή με στόχο την πλήρη αυτοεξυπηρέτηση του.

Η Επιστημονική ομάδα με τις γνώσεις της, την εμπειρία της και την συνεχή εκπαίδευση της στο εξωτερικό δεμένη σαν μια οικογένεια παρέχει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση στον ασθενή.

Γιατί η Διάπλαση διαφέρει

 • Αξίες Διάπλασης

  Ποιότητα:

  Στη Διάπλαση πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν το μέγιστο της ανεξαρτησίας τους και να απολαμβάνουν την υψηλότερα δυνατή ποιότητα ζωής. Στη Διάπλαση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Αποκατάστασης παραμένει ως πρώτος μας στόχος!

  Δέσμευση:

  Στη Διάπλαση όλοι μας έχουμε δεσμευτεί προς τους ασθενείς για συνεχή υψηλή παροχή υπηρεσιών πάντα με στοργή και αγάπη.

  Αφοσίωση:

  Όλοι μας στην Διάπλαση έχουμε αφοσιωθεί σε ένα κοινό στόχο, να προσφέρουμε την καλύτερη αποκατάσταση σε κάθε ένα από τους ασθενείς μας.

  Οικογένεια:

  Στη Διάπλαση όλοι μας είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Όταν ένα καινούργιο μέλος (ασθενής) έρχεται να προστεθεί, αμέσως θα νοιώσει τη ζεστασιά, το χαμόγελο, το ενδιαφέρον και την αγάπη να τον περιβάλλουν. Όχι μόνο όσο είναι μαζί μας αλλά για πάντα.

 • Εμπειρίες ασθενών

  Οι ασθενείς της Διάπλασης μέσα από την προσπάθεια τους και τα ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών αποκατάστασης έχουν καταφέρει να φτάσουν το στόχο τους και πλέον θέτουν τον πήχη της ανεξαρτησίας ακόμα πιο ψηλά.

  Η ψυχική δύναμη τους μας δίνει και εμάς το κουράγιο να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, Έργο ζωής.

 • Σημεία που διαφοροποιούν την Διάπλαση

  Διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα αποκατάστασης

  Όλες οι θεραπευτικές μας υπηρεσίες είναι απόλυτα ανθρωποκεντρικές

  Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Αποκατάστασης

  Στεγαζόμαστε στις πιο σύγχρονες και λειτουργικά σχεδιασμένες υποδομές

  Ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και διεθνή πρωτόκολλα

  Γιατί βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αλλά για πάντα

  H λειτουργία μας είναι πιστοποιημένη με βάση το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Οφέλη, επιλέγοντας τη Διάπλαση

 • Βασικό Όφελος

  Ανάρρωση από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνοντας θεραπεία για την ανάκτηση σωστής λειτουργίας και κινητικότητας των μελών του σώματος.

 • Άριστη φροντίδα & υποστήριξη

  Άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους Ιατρούς και το Προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται

 • Εξατομικευμένα προγράμματα

  Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.