Όμιλος HHG, Diaplasis & City Hospital έκδοση προνομιακής Κάρτα Υγείας για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Στην έκδοση κάρτας υγείας για όλα τα μέλη του και το προσωπικό των επιχειρήσεων προχώρησε το επιμελητήριο Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον όμιλο HHG, DIAPLASIS και City Hospital.

Με την κάρτα υγείας θα μπορούν τα μέλη του επιμελητήριου Μεσσηνίας να έχουν πρόσβαση με έκπτωση της τάξεως του 15% στα ιδιωτικά νοσοκομεία που ανήκουν στον όμιλο HHG ( METROPOLITAN, ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ ) και στην ιδιωτική κλινική CITY HOSPITAL και το ΚΑΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ που εδρεύουν στην Καλαμάτα.

*Η κάρτα διατίθεται δωρεάν για όλα τα μέλη του επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Η έκδοση της κάρτας υγείας θα μπει σε εφαρμογή μέσα στις επόμενες ημέρες, ανακοινώθηκε σε Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Μιλώντας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κο Ξυγκώρος αφού αναφέρθηκε στην υιοθέτηση της πρότασης που του κατέθεσαν οι δυο μονάδες υγείας επεσήμανε τη σπουδαιότητα της προσφοράς αυτής προς τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ξεκινήσαμε ως Επιμελητήριο τη παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Εκ μέρους του Ομίλου HHG η Κα Σκουλούδη υπεύθυνη επικοινωνίας του Metropolitan ανέφερε ότι ο Όμιλος υιοθέτησε την πρόσκληση για την έκδοση της κάρτας υγείας με στόχο την παροχή ιατρικών υπηρεσιών για τον κόσμο της περιφέρειας.

Ο πρόεδρος της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του CITY HOSPITAL Kος Τζωρτζάκης Βασίλης αφού ανέφερε ότι στόχος των δυο μονάδων υγείας που εκπροσωπεί είναι η «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» τόνισε ότι η έκδοση της κάρτας θα προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε ένα ευρύ κοινό σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο κος Τζωρτζάκης αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στη λειτουργία όσο και στον εκσυγχρονισμό του City Hospital. Τέλος έκανε ειδική αναφορά στις υπηρεσίες και στις ειδικότητες που καλύπτει.

Ο νέος Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΑΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Κος Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης αφού αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί την τελευταία δεκαετία ανέλυσε τις παροχές που θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι της κάρτας.

Η διαδικασία χορήγησης θα ξεκινήσει άμεσα με την αποστολή αιτήσεων στα Μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, όπου η κάθε επιχείρηση δύναται να εγγράψει και το προσωπικό της. Οι κάτοχοι θα ενημερώνονται για τις προνομιακές τιμές και παροχές από τις γραμματείες των υγειονομικών δομών.