Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης

Το Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης είναι ένα ιατρείο όπου συμμετέχει μια ομάδα από εξειδικευμένους νευροχειρουργούς και ορθοπαιδικούς του κέντρου μας με υπερεξειδίκευση στο αντικείμενο.

Τι είναι το Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης

Στόχος είναι η σφαιρική προσέγγιση της διάγνωσης και της θεραπείας τόσο «καθημερινών» περιστατικών όσο και πιο σύνθετων προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης σε ενήλικες και παιδιά, όπως για παράδειγμα μεταστατικοί όγκοι με παρεκτόπιση ή επινέμηση μηνίγγων ή και νωτιαίου μυελού, αντιμετωπίζονται εδώ και αρκετά χρόνια από ανάλογες ομάδες εξειδικευμένων νευροχειρουργών και ορθοπαιδικών.

Η κοινή αυτή αντιμετώπιση προσφέρει στον ασθενή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Οι εκφυλιστικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης είναι το σύνολο των παθήσεων που οφείλεται στην φθορά της σπονδυλικής στήλης. Μπορεί, όμως, να προκληθούν από την υπερβολική καταπόνηση, όπως συχνά περιγράφεται σε ανθρώπους με βαριά χειρονακτική εργασία, κακή στάση του σώματος, συστηματικά νοσήματα όπως αρθρίτιδα ή από την απουσία άσκησης. Τέλος, παρατηρείται σε ανθρώπους με γενετική προδιάθεση και ισχυρό κληρονομικό ιστορικό.

Γιατί η Διάπλαση διαφέρει

 • Αξίες Διάπλασης

  Ποιότητα:

  Στη Διάπλαση πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν το μέγιστο της ανεξαρτησίας τους και να απολαμβάνουν την υψηλότερα δυνατή ποιότητα ζωής. Στη Διάπλαση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Αποκατάστασης παραμένει ως πρώτος μας στόχος!

  Δέσμευση:

  Στη Διάπλαση όλοι μας έχουμε δεσμευτεί προς τους ασθενείς για συνεχή υψηλή παροχή υπηρεσιών πάντα με στοργή και αγάπη.

  Αφοσίωση:

  Όλοι μας στην Διάπλαση έχουμε αφοσιωθεί σε ένα κοινό στόχο, να προσφέρουμε την καλύτερη αποκατάσταση σε κάθε ένα από τους ασθενείς μας.

  Οικογένεια:

  Στη Διάπλαση όλοι μας είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Όταν ένα καινούργιο μέλος (ασθενής) έρχεται να προστεθεί, αμέσως θα νοιώσει τη ζεστασιά, το χαμόγελο, το ενδιαφέρον και την αγάπη να τον περιβάλλουν. Όχι μόνο όσο είναι μαζί μας αλλά για πάντα.

 • Εμπειρίες ασθενών

  Οι ασθενείς της Διάπλασης μέσα από την προσπάθεια τους και τα ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών αποκατάστασης έχουν καταφέρει να φτάσουν το στόχο τους και πλέον θέτουν τον πήχη της ανεξαρτησίας ακόμα πιο ψηλά.

  Η ψυχική δύναμη τους μας δίνει και εμάς το κουράγιο να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, Έργο ζωής.

 • Σημεία που διαφοροποιούν την Διάπλαση

  Διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα αποκατάστασης

  Όλες οι θεραπευτικές μας υπηρεσίες είναι απόλυτα ανθρωποκεντρικές

  Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Αποκατάστασης

  Στεγαζόμαστε στις πιο σύγχρονες και λειτουργικά σχεδιασμένες υποδομές

  Ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και διεθνή πρωτόκολλα

  Γιατί βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αλλά για πάντα

  H λειτουργία μας είναι πιστοποιημένη με βάση το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Οφέλη, επιλέγοντας τη Διάπλαση

 • Βασικό Όφελος

  Ανάρρωση από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνοντας θεραπεία για την ανάκτηση σωστής λειτουργίας και κινητικότητας των μελών του σώματος.

 • Άριστη φροντίδα & υποστήριξη

  Άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους Ιατρούς και το Προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται

 • Εξατομικευμένα προγράμματα

  Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.