Μακρή Σταυρούλα

Ονοματεπώνυμο:
Μακρή Σταυρούλα

Ειδικότητα:
Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή – Αποκατάσταση & Ειδικές Παθήσεις, Υδροθεραπεύτρια

Σπουδές:
Απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ)

Μετεκπαίδευση:
Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Με κατεύθυνση: Οργάνωση και Διαχείριση Προγραμμάτων Βελτίωσης Υγείας

Μέλος:
Τμήμα οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Σπάρτη

Η Μακρή Σταυρούλα είναι  απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΔΠΘ), με κύρια ειδικότητα «Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή» και δευτερεύουσες «Αποκατάσταση & Ειδικές Παθήσεις, Tae-kwon-do». Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση στην Οργάνωση και Διαχείριση Προγραμμάτων Βελτίωσης Υγείας, (Τ.Ο.Δ.Α). Έχει πιστοποιηθεί στην Aquatic therapy- Bad Ragaz Ring method-AQUA PNF. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή  (BLS/AED). Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με  την ποιότητα ζωής των ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, παρουσιάζοντας εργασίες σε συνέδρια.
Έχει εργαστεί σε προγράμματα άσκησης ΑμεΑ (Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Μεσσηνίας, Ειδικό σχολείο Κομοτηνής) και σε δημοτικά προγράμματα «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Έχει επιτελέσει προπονητικό έργο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας. Το 2010 εντάχθηκε στην ομάδα του Κ.Α.Α. «Διάπλαση» στα τμήματα υδροθεραπείας και εργομετρικού.

Γιατί η Διάπλαση διαφέρει

 • Αξίες Διάπλασης

  Ποιότητα:

  Στη Διάπλαση πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν το μέγιστο της ανεξαρτησίας τους και να απολαμβάνουν την υψηλότερα δυνατή ποιότητα ζωής. Στη Διάπλαση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Αποκατάστασης παραμένει ως πρώτος μας στόχος!

  Δέσμευση:

  Στη Διάπλαση όλοι μας έχουμε δεσμευτεί προς τους ασθενείς για συνεχή υψηλή παροχή υπηρεσιών πάντα με στοργή και αγάπη.

  Αφοσίωση:

  Όλοι μας στην Διάπλαση έχουμε αφοσιωθεί σε ένα κοινό στόχο, να προσφέρουμε την καλύτερη αποκατάσταση σε κάθε ένα από τους ασθενείς μας.

  Οικογένεια:

  Στη Διάπλαση όλοι μας είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Όταν ένα καινούργιο μέλος (ασθενής) έρχεται να προστεθεί, αμέσως θα νοιώσει τη ζεστασιά, το χαμόγελο, το ενδιαφέρον και την αγάπη να τον περιβάλλουν. Όχι μόνο όσο είναι μαζί μας αλλά για πάντα.

 • Εμπειρίες ασθενών

  Οι ασθενείς της Διάπλασης μέσα από την προσπάθεια τους και τα ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών αποκατάστασης έχουν καταφέρει να φτάσουν το στόχο τους και πλέον θέτουν τον πήχη της ανεξαρτησίας ακόμα πιο ψηλά.

  Η ψυχική δύναμη τους μας δίνει και εμάς το κουράγιο να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, Έργο ζωής.

 • Σημεία που διαφοροποιούν την Διάπλαση

  Διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα αποκατάστασης

  Όλες οι θεραπευτικές μας υπηρεσίες είναι απόλυτα ανθρωποκεντρικές

  Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Αποκατάστασης

  Στεγαζόμαστε στις πιο σύγχρονες και λειτουργικά σχεδιασμένες υποδομές

  Ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και διεθνή πρωτόκολλα

  Γιατί βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αλλά για πάντα

  H λειτουργία μας είναι πιστοποιημένη με βάση το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Οφέλη, επιλέγοντας τη Διάπλαση

 • Βασικό Όφελος

  Ανάρρωση από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνοντας θεραπεία για την ανάκτηση σωστής λειτουργίας και κινητικότητας των μελών του σώματος.

 • Άριστη φροντίδα & υποστήριξη

  Άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους Ιατρούς και το Προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται

 • Εξατομικευμένα προγράμματα

  Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.