Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Synergistic Healthcare Methodology – Human Tecar

Το Σάββατο, 6 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο Synergistic Healthcare Methodology – Human Tecar, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας, στο πλαίσιο της συνεχούς και εξειδικευμένης μετεκπαίδευσης του προσωπικού μας.

Στο ολοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετείχε όλη η Ομάδα Φυσικοθεραπείας της “Διάπλασης”, αναπτύσσοντας περαιτέρω τη γνώση τους στη χρήση της Synergsitic Healthcare Methodology της Human Tecar. Ο υπεύθυνος της Human Tecar Academy, κ. Δημήτριος Αυτοσμίδης, παρουσίασε τη θεωρητική προσέγγιση αλλά και την πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας Human Tecar σε πλήθος διαφορετικών πιθανών περιστατικών.

Η “Διάπλαση” έχει το μοναδικό προνόμιο να διαθέτει την αυθεντική τεχνολογία Human Tecar (HCR 1002) και να εφαρμόζει την πρωτοποριακή Synergistic Healthcare Methodology στη Μεσσηνία! Η σωστή εφαρμογή της τεχνολογίας Human Tecar έχει αποδειχτεί ότι μειώνει αισθητά τον χρόνο αποθεραπείας ιδιαίτερα αφού η Synergistic Healthcare Methodology μπορεί να εφαρμοστεί από το οξύ στάδιο της κάκωσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι κορυφαίοι αθλητικοί σύλλογοι και αθλητές στον κόσμο είναι οι πιο αφοσιωμένοι οπαδοί της Human Tecar!

Πρακτική εξάσκηση στη Synergistic Healthcare Methodology – Human Tecar από τους Φυσικοθεραπευτές της Διάπλασης