Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια των τελευταίων εξελίξεων με τον κοροναϊο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα μέτρα που θα ληφθούν άμεσα για την προφύλαξη των νοσηλευομένων  της κλινικής βάσει των πρωτοκόλλων που ακολουθούνται από όλες τις Ιδιωτικές κλινικές πανελληνίως  καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

  1. Η Είσοδος στο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Διάπλαση» γίνεται πλέον μόνο από την Κεντρική Είσοδο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.
  2. Περιορίζεται αυστηρά το επισκεπτήριο σε μια ώρα την ημέρα (18:00-19:00) καθημερινά & Σαββατοκύριακα (προσωρινή αναστολή πρωινού επισκεπτηρίου)
  3. Οι επισκέπτες συνοδοί που εισέρχονται στην κλινική και στους θαλάμους νοσηλείας θα πρέπει να εφαρμόζουν τα μέτρα προφύλαξης επαφής (απολύμανση χεριών).
  4. Απαγορεύεται η επίσκεψη και η παραμονή στους χώρους της κλινικής συνοδών , επισκεπτών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα ενδεικτικό λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού  ή έχουν πρόσφατα ταξιδέψει σε χώρες επικίνδυνες για τον κοροναϊο
  5. Στους θαλάμους νοσηλείας θα εισέρχεται μόνο ένας συνοδός .
  6. Απαγορεύεται η προσέλευση στους θαλάμους νοσηλείας παιδιών κάτω των 12 ετών.

Η διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Διάπλαση»  παρακαλεί για την συνδρομή όλων ιατρικού ,νοσηλευτικού προσωπικού , συνοδών και επισκεπτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των νοσηλευομένων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Εκ της Διοικήσεως.