Εκδήλωση Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «Διάπλασης»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, την Παρασκευή, 19.01.2018, στο Ξενοδοχείο Belvedere, στην Καλαμάτα, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Διάπλαση».

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Βασίλειος Τζωρτζάκης και ο εκπρόσωπος των μετόχων κ. Ιωάννης Τασσιόπουλος, κάνοντας έναν απολογισμό του έτους 2017 αναφέρθηκαν στις συνεχείς προσπάθειες που κάνει η «Διάπλαση» για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον τομέα της Αποκατάστασης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν, η καταξίωση της «Διάπλασης» στο χώρο της υγείας αποδεικνύεται από την προσέλευση στο Κέντρο ασθενών από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό.

Συνεχίζοντας, επεσήμαναν ότι η καταξίωση της «Διάπλασης» δείχνει το δρόμο για νέες επενδύσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο κλάδο της Υγείας ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω η περιοχή και μέσα από τον Ιατρικό Τουρισμό.

Αναφερόμενοι στους στόχους για τη νέα χρονιά, στάθηκαν στην ανάπτυξη νέων αγορών, στόχο τον οποίο η «Διάπλαση» θα συνεχίσει να επιδιώκει με μεθοδικότητα.

Τέλος, χαρακτήρισαν σοβαρό εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει η εταιρεία, το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό υποχρεωτικής έκπτωσης προς τον ΕΟΠΥΥ (claw-back και rebate), το οποίο για το έτος 2017 έφτασε σε ποσοστό 45%.

Στην εκδήλωση, η διοίκηση της «Διάπλασης» βράβευσε την Υδροθεραπεύτρια του Κέντρου, κα Σταυρούλα Μακρή, για την αστείρευτη ενέργεια και δημιουργικότητα της στο σχεδιασμό και την κατασκευή του πρωτότυπου χώρου απασχόλησης ασθενών (Στέκι του Άη Βασίλη), στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.

Τέλος, ο τυχερός εργαζόμενος ο οποίος κέρδισε το «φλουρί» θα απολαύσει 3 δωρεάν διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Zante Park Resort & Spa, στη Ζάκυνθο.